Кремль скористався ситуацією: Москва влаштувала раптові "військові навчання", щоб приховати розгортання військ в Україні - Пентагон

У військовому відомстві США чекають дотримання Росією усіх зобов'язань щодо контролю над озброєнням та забезпечення прозорості військових маневрів.

У Пентагоні занепокоєні раптовими навчаннями ЗС РФ біля українського кордону. Ілюстрація:www.unian.ua

Сполучені Штати занепокоєні раптовою перевіркою Росією боєготовності своїх збройних сил. Про це заявила представник Пентагону Мішель Балданца, передають Патріоти України з посиланням на 5 канал.

США також непокоїть ескалація ситуації на Донбасі та близькість російських військ до українських кордонів. В американському оборонному відомстві зазначили, що знають, що Москва скористалася військовими тренуваннями, щоб приховати розгортання військ в Україні.

Тож від неї чекають дотримання усіх зобов'язань щодо контролю над озброєнням та забезпечення прозорості військових маневрів.

Як повідомлялося раніше, за даними української розвідки, згідно з розпорядженням президента Росії Володимира Путіна, здійснюється раптова перевірка бойової і мобілізаційної готовності збройних сил РФ із залученням близько 100 тисяч військовослужбовців.

25 серпня президент РФ Володимир Путін привів у повну боєготовність війська біля кордону з Україною "для локалізації кризових ситуацій". Перевірка триватиме до 31 серпня. Заступнику міністра оборони РФ Анатолію Антонову доручено поінформувати військових аташе іноземних держав про проведення раптової комплексної перевірки бойової готовності військ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...