"Кремль у разі необхідності може перетворити на "диверсантів" будь-кого з українських заробітчан", - Білецький

Андрій Білецький вважає, що повне перекриття адмінкордону для пересічних громадян не є розумним, адже на роль терористів можуть використати людей із зони АТО, заробітчан або вкрасти когось із мешканців прикордонних територій.

Андрій Білецький. Фото: скріншот з відео.

Росія в разі необхідності в майбутньому може представити як "диверсантів" і "терористів" українців, які перебувають на її території на заробітках. Таку думку в ефірі телеканалу 112 Україна висловив нардеп Андрій Білецький, передають Патріоти України.

Говорячи про можливість перекриття руху між материковою Україною та окупованим Кримом, Білецький заявив, що такий крок є безглуздим. "Це в силах держави – перекрити адмінкордон, але ми розуміємо, що окупація розірвала сім'ї та людські зв'язки... Я думаю, що перекривати жителям України в'їзд на власну територію не має ніякого сенсу", - вважає він.

"Вони (РФ, - ред.) можуть де завгодно витягнути людей, ми можемо отримати серед українських заробітчан, які їздять у Росію, точно таких же "підривників", "диверсантів" і так далі. Ми можемо отримати викрадених людей із зони АТО і так далі", - припускає нардеп.

Білецький підкреслив, що затримані в Криму українці можуть бути звільнені шляхом таємних домовленостей. "Ми прекрасно знаємо, що нічого, крім підкилимних домовленостей нам не повертає наших людей. Якщо влада підкилимно домовиться про повернення цієї особи, або якщо у нас будуть російські військовополонені, то у Панова є шанс повернутися на Батьківщину", - припускає він.

"Якщо ні, то вони (РФ, - ред.) будуть розкручувати історію з тероризмом, їм потрібен український терорист. Ним може бути хто завгодно і де завгодно, не потрібно обмежуватися Кримом", - сказав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...