Кремль втрачає важливий козир: Ватажок ІДІЛ на прощання закликав своїх прихильників "ховатися або бігти"

Фактор ІДІЛ є чи не єдиним, що змушує рахуватись США з наявністю такого "союзника" як Росія. Однак дуже дивна гра у війну Кремля з ІДІЛ, яких давно підозрюють у таємній співпраці, може скінчитись скоро і без Кремля.

Бойовики ІДІЛ скоро усі сховаються? Фото: Рейтерс.

Лідер терористичної організації «Ісламська держава» Абу Бакр аль-Багдаді поширив «прощальне звернення» до прихильників, в якому закликав їх «ховатися або бігти» в гірські райони Іраку і Сирії на тлі поразок. Про це повідомляє іракський телеканал Alsumaria з посиланням на джерело в провінції Ніневія, де останні півроку тривають бої за Мосул, передають Патріоти України.

Іноземних бойовиків ІД лідер терористів нібито закликав повертатися додому або ставати смертниками. Звернення, за даними телеканалу, було поширене 28 лютого в колі священнослужителів, які знаходяться у лавах ІДІЛ. Підтвердження цієї інформації з інших джерел немає. За словами джерела телеканалу, багато високопоставлених бойовиків з ІД втекли з території Іраку до Сирії після поразок в останні тижні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...