"Кремль знову піде на провокації": Волонтер розповів, чому не вірить у перемир'я в Авдіївці

Росіяни вже неодноразово порушували домовленості. До того ж, вони не досягли тих результатів, на які сподівалися.

У Авдіївці. Фото: РБК.

Перемир'я в Авдіївці не триватиме довго, адже російсько-терористичні війська неодноразово порушували домовленості; саме ж загострення ситуації на Донбасі є лише дипломатичним шантажем Кремля. Про це в інтерв’ю українським ЗМІ заявив волонтер Мирослав Гай, передають Патріоти України.

«Я не вірю в перемир'я з росіянами, адже вони порушували домовленості неодноразово. Кожен раз, коли оголошується перемир'я, ми намагаємося використовувати його для ремонту інфраструктури. Росіяни ж використовують перемир'я для перегрупування своїх сил, для зміни позицій, або для ще якихось підступних дій, і починають обстрілювати наших військових з новою силою», - зазначив він, додавши, що на Донбасі слід очікувати нових провокацій від терористів.

«Вони навіть не приховують факту пересування своєї техніки. Ніхто вже не зможе заховатися. Очевидно, що досягти своєї мети, на яку Росія ставила в нормандському форматі, у них не вийшло. Таким чином, Кремль знову піде на провокації для дипломатичного шантажу», - заявив волонтер. Раніше українські військовослужбовці закликали засоби масової інформації і волонтерів не поширювати неправдиву інформацію про ситуацію в місті Авдіївка Донецької області.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...