"Кроликів значно більше, ніж святих": Вакарчук висловив свою думку про українців, які не цікавляться політикою

На думку музиканта, жити в Україні і не цiкавитися політикою можуть або святі, або ж кролики, які ще не потрапили в пащу удава.

Святослав Вакарчук. Фото: ivona.bigmir.net.

Відомий український музикант, лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розбурхав соціальні мережі своїм висловлюванням про українців, які не цікавляться політикою. Про це Вакарчук написав у своєму Twitter, передають Патріоти України.

На думку музиканта, жити в Україні і не цiкавитися політикою можуть або святі, або ж кролики, які ще не потрапили в пащу удава. Вакрачук додав, що кроликів значно більше, ніж святих.

Його пост зібрав 200 лайків і понад 110 ретвітів. "Політика в Україні, це "3в1": обман, крадіжки, вбивства. Ви можете не цікавитися, але вони вас обов'язково спіймають", "Святих немає, Всі грішні", "У нас в країні давно нема політики,це тепер трохи по-іншому називається. Хіба політика у нас проявляється тільки перед виборами", "Слава, ну Ви просто майстер алегорій. Браво!", "Їх “я не цікавлюся політикою“ більше схоже на те, що вони не мають своєї думки, чіткої позиції. Поверхневі люди", "У нас 90% цікавляться політикою, а в результаті підтримують всяких тимошенко, парасюків і капліних. Краще б не цікавилися", "Цікавився, протягом 10 років вникав, а потім зрозумів, що це брудна гра - их цвкавлять тільки перевибори. Лібше пропустить", "Треба відрізняти людей, які цікавляться політикою, та тих, що розуміють, що політика є актом маніпуляції їм самим", "А що змінить цей інтерес? Сил вже немає спостерігати цей цирк мертвих душ", "Цікавимося і пам'ятаємо, що ви зробили, коли були депутатом", — коментують в Twitter.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...