Кровосісі як вони є: В ПФ пояснили, під яким приводом залишили Азарова без виплат

Миколу Яновича чекають у Києві особисто для вирішення всіх питань.

Азаров приїде за пенсією? Фото: ipress.ua.

Пенсійний фонд на законних підставах скасував пенсію Азарову. Пенсійний фонд припинив виплати пенсій колишньому прем'єр-міністр України Миколі Азарову, тому що він особисто не отримував її протягом 6 місяців. Про це повідомив перший заступник голови правління Пенсійного фонду Микола Шамбір в інтерв'ю українським ЗМІ, передають Патріоти України.

"У випадку з Азаровим я точно можу сказати, що ми діємо відповідно до законодавства. Є проста норма - якщо людина не отримує пенсію протягом 6 місяців особисто, то ми припиняємо виплату. Людина повинна після цього з'явитися, написати заяву на продовження виплат", - повідомив Шамбір.

Він додав, що Азаров не отримував особисто в руки пенсію вже понад 6 місяців, тому йому на законних підставах призупинили її виплату. Тепер, відповідно до закону, Азаров повинен подати заяву, якщо це буде зроблено, то далі буде прийматися рішення про можливість відновлення виплат.

Чиновник додав, що Пенсійний фонд вже направив апеляцію на рішення суду переглянути скасування виплат пенсій Азарову. Нагадаємо, 21 грудня 2015 р Печерський районний суд Києва заарештував пенсії на рахунках у Державному Ощадному банку екс-президента Віктора Януковича і колишнього прем'єр-міністра Миколи Азарова. 4 лютого 2016 року Апеляційний суд Києва виніс рішення про розблокування пенсійного рахунка. У березні того ж року міністр соцполітики Павло Розенко повідомив, що пенсія Азарову нараховуватися не буде.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...