Крила України: Легендарний "Антей" повернеться в небо у національних кольорах (відео)

​На ДП "Антонов" взялися відновлювати транспортний Ан-22, який був здатен перевозити балістичні ракети.

Скрін відео

На "Антонові" відновлюють "Антей", який був легендою 20-го століття. Про це йдеться у сюжеті ТСН, інформують Патріоти України.

Транспортний літак Ан-22 колись наводив страх на армії НАТО, бо міг перевозити балістичні ракети, а з часом постарішав і став просто трудягою. Однак тепер "Антей" повертається до життя.

Тому літаку, відновлювати якого взявся "Антонов", вже 42 роки. Він єдиний в Україні. За своє довге життя в небі літак облетів увесь світ і перевіз сотні тисяч тон вантажів - від обладнання для нафтових родовищ до важкої бронетехніки.

А ще встиг встановити 41 світовий авіаційний рекорд. Красива і дуже надійна машина, справжній мандрівник.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...