Крим очікує гостей: У Росії розповіли про майбутній візит депутатів із Німеччини та Австрії

Член Федеральної ради Австрії Ганс-Йорг Йеневайн заявив, що поліпшення відносин з Росією і зняття антиросійських санкцій відповідає інтересам Відня.

Окупований Крим. Фото: Рейтерс.

Німецькі та австрійські парламентарі навесні 2018 року нібито збираються відвідати окупований Росією Крим. Про це повідомляють "Известия", передають Патріоти України.

За даними російського видання, спільна делегація прибуде до Ялти для участі в Міжнародному економічному форумі. Голова правління фонду Андрій Назаров заявив, що німецькі та австрійські політики вже звернулися до організаторів з проханням надати їм статус почесних гостей.

"Ми очікуємо участь 50 представників Німеччини та Австрії на рівні видних політиків, бізнесменів і громадських діячів. Вперше ЯМЕФ відвідають депутати бундестагу", - заявив Назаров.

Член Федеральної ради Австрії Ганс-Йорг Йеневайн, який в цьому році відвідав окупований Крим, заявив, що поліпшення відносин з Росією і зняття антиросійських санкцій відповідає інтересам Відня. "Антиросійські санкції коштували нашій країні близько 7 тис. робочих місць. У порівнянні з 2013 роком експорт у Росію скоротився майже вдвічі - на 46%. При цьому найважливіші експортні продукти австрійських компаній у Росію - це машини та обладнання, фармацевтична продукція, а також вироби з заліза і сталі", - заявив Йеневайн.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...