"Кримнаші" у відчаї: У російських громадян можуть конфіскувати землю, придбану в окупованому Криму (відео)

Декілька тисяч покупців з росіян можуть залишитися без придбаних земельних ділянок у Криму.

Дарма росіяни думали, що Крим дійсно їхній. Фото: 112 Україна.

Росіяни, які придбали земельні ділянки в окупованому Криму ризикують їх втратити без жодної компенсації. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Крим.Реалії.

Підконтрольні Кремлю кримські чиновники стверджують, що населення півострова за останні три роки збільшилося принаймні на 300 тисяч. Однак громадяни РФ, котрі придбали землю на окупованому півострові, можуть її втратити.

Це переважно росіяни, які або отримали нове призначення на службі, або просто хочуть жити в теплому кліматі ближче до моря. Тому й купують нерухомість на анексованому півострові. Але декілька тисяч таких покупців можуть залишитися без придбаних земельних ділянок. Тому що російські урядовці вважають, що ця земля має бути повернута місцевій адміністрації. Та без жодної компенсації. Оскільки оформлення землі, за їхніми даними, було зроблено з порушенням законодавства.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...