"Криму самому не вистачає газу, то як він може нам допомогти?": У "підступному" Генічеську викрили брехню Кремля

В Росії занадто багато своїх проблем, але замість їх вирішення, там за допомогою провокацій намагаються просто відвернути увагу населення.

У Генічеську. Фото: genichesk.net.

Повідомлення про постачання газу в Генічеськ Херсонської області - це провокація, а відео з участю президента РФ Путіна постановочні, бо у самого Криму газу немає. Про це заявив голова Херсонської обласної держадміністрації Андрій Гордєєв в ефірі телеканалу "112 Україна", передають Патріоти України.

"Розумієте, коли у себе є проблеми, які не можна вирішити, то потім намагаєшся привертати увагу своїх людей до інших проблем, чужих. І те, що сьогодні Росія живе війною з Сирією, війною в Україні і окупацією Криму, - це свідчення того, що у них немає можливості вирішити свої проблеми, а вони ще намагаються наші проблеми вирішити. У нас є справді ситуація з постачанням газу в Генічеський район, але у травні цього року ми, знаючи про такі провокації в цей опалювальний сезон, розробили низку заходів", - сказав Гордєєв.

За його словами, якщо цього року в морозний період і буде велике навантаження, то місцеві жителі зіткнуться з "незначними труднощами". Він повідомив, що соціальна сфера повністю переорієнтована "на можливість застосування альтернативних джерел опалення".

"Я дивився всі ці всі провокаційні ролики, де Путін нібито дає доручення. Усі ці ролики змонтовані та постановочні, бо наразі в Криму немає газу, у них також дефіцит газу, як і в Україні", - додав глава облдержадміністрації.

Він нагадав про проблеми Криму з водою і світлом. "Замість того, щоб свої проблеми вирішувати, вони намагаються робити постановочні, з використанням президента Російської Федерації для того, щоб відвернути увагу від своїх проблем", - зазначив Гордєєв.

За його словами, планується протягом 2017 року, до наступного опалювального сезону, вирішити питання з газопостачанням. Раніше скандал з газопостачанням Генічеська розгорівся після того, як російські ЗМІ повідомили, що мер міста Олександр Тулупов нібито особисто звернувся до президента РФ Володимира Путіна з проханням про постачання газу через холоди. ЗМІ стверджували, що газ почав надходити з території Криму саме завдяки зверненню. Тулупов спростував цю інформацію.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...