"Критический пик, когда белые КАМАЗы были единственным источником выживания, пройден. Мы не собираемся быть государством-иждивенцем" - Пушилін в Криму розповів відверту маячню

Один з ватажків донецьких терористів відвідав анексований півострів для відкриття так званого "представництва республіки".

Пушилін з'їздив до Криму. Фото:http://donbass.ua/

В анексованому Росією Криму відкрили представництво громадського руху "Донецька республіка" за участю одного з ватажків "ДНР" Дениса Пушиліна, який ніс там відверту маячню. Про це йдеться на сайті Donbass.ua, передають Патріоти України.

Організацію відкрили в Сімферополі в будівлі "Російської громади Криму", глава якої Сергій Цеков заявив, що таким чином, вони "наближають майбутню єдність Росії та України".

Пушилін зазначив, що на даний момент ще не час "вибудовувати міждержавні зв'язки між Кримом, "Донецькою і Луганською народними республіками" в силу ряду політичних причин, однак ніхто не може заборонити вибудовувати зв'язку між громадськими рухами і організаціями суб'єктів".

Віце-спікер "парламенту Криму" Андрій Козенко повідомив, що в серпні півострів (де третій рік поспіль провалений курортний сезон) прийме першу групу дітей з "ДНР" та "ЛНР", а також сформує делегацію депутатів кримського парламенту і представників "Російської громади Криму", яка найближчим часом відвідає "Донецьку республіку".

Відповідаючи на питання журналістів про гуманітарну ситуацію в "республіці", Пушилін відверто марив.

"Критичний пік, коли білі КАМАЗи були єдиним джерелом виживання, пройдений. Ми не збиралися і не збираємося бути державою-утриманцем. Зусиллями республіки виплачуються пенсії, соціальні допомоги та зарплати в той час, коли Україна позбавила заслужених виплат наших громадян, - заявив він. - Безумовно, рівень зарплат поки залишає бажати кращого, але поставлена главою "ДНР" Олександром Захарченком планка в щоквартальне п'ятивідсоткове збільшення заробітних плат дотримується. У нас є всі можливості для реалізації потенціалу республіки - у нас працьовитий народ, родючий грунт і розвинений промисловий комплекс".

Тим часом, і Крим, і донбаські республіки - справжнісінькі утриманці, які смокчуть кошти з російського бюджету, в той час, як середній росіянин бідніє на очах.

Ті ж пенсії, соцдопомоги і зарплати виплачуються і на анексованому півострові, і на окупованій частині Донбасу також зовсім не з коштів, зібраних на місцях (де все більше розкрадається).

Ну, а про потенціал - просто помовчимо ... Його немає. Крим загнано у могилу як курортне місце. У тому числі репутаційно. А у Донбасу і раніше особливих перспектив розвитку без модернізації не було. Тепер же на окупованій його частині і зовсім - повний морок, підсумовує видання.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...