"Кривавий пастор" розповів, звідки в нього гроші

За словами секретаря РНБО, до нього і зараз часто за консультацією звертаються колеги.

Олександр Турчинов. Фото: Цензор.НЕТ.

Секретар Ради Національної Безпеки Олексанр Турчинов в інтерв’ю Lb.ua заявив, що завжди заробляв «своєю головою і своїми мізками». Новину передають Патріоти України.

За його словами, наприкінці вісімдесятих його виключили з компартії і викинули з системи на вулицю. У цей період, який політик охарактеризував як найважчий, йому довелося виживати. «Це було цікаве і складне час. Створив видавництво, став видавати величезними тиражами книги, газети, журнали. Тоді інтернету не було, люди читали.

Серйозно зайнявся наукою. Захистив кандидатську та докторську, став профессором.Створив кілька консалтингових фірм, що спеціалізуються на фінансових консультаціях. І мої консультації, як професора і доктора економічних наук, знає відмінно не тільки легальний сектор економіки, а й тіньовий, завжди користувалися великим попитом», – сказав він.

За словами секретаря РНБО, до нього і зараз часто за консультацією звертаються колеги. Але оскільки він знаходиться на державній службі, грошей з них за консультації не бере.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...