Криза довела: Російські шамани провели обряд на розвиток омської промисловості

На обряд шаманів надихнув стан міста і бажання допомогти владі на рівні вищих сил.

Шамани вирішили допомогти Омську своїми методами. Фото: скріншот з відео.

Пошуком рішення міських проблем тепер будуть займатися не тільки влада, громадські працівники та активні городяни, але ще і шамани. Днями служителі однієї з найдавніших окультних течій провели обряд на спасіння Омська. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на superomsk.ru.

Як пояснив виданню один з шаманів, на обряд їх підштовхнув стан міста і бажання допомогти владі на рівні вищих сил. «Сложное состояние нашего города и Омской области, и жителей. Конечно, власти делают свое дело, а высшие силы делают его на своем уровне, и если это благое дело делать вместе, то общими усилиями мы сможем помочь нашему городу и его жителям. Кратко - суть обряда на улучшение уровня жизни города, жителей, а также процветания и возрождения былой славы города-сада и лидера промышленности, здравия наших горожан, в особенности детей и стариков», - заявила голова Міжрегіонального суспільства шаманів Олена Ведара.

Згідно з ритуалом, шаман спочатку накриває стіл з подарунками і частуванням для вищих сил, щоб закликати їх. Потім входить в транс і пояснює причину виклику, з подальшим читанням молитви, в якій просить послати благополуччя місту і його мешканцям.

Весь обряд був знятий на відео і в середу, 1 червня, викладений у Мережу. Про те, що має статися після обряду, і чи подіяли прохання на вищі сили, не уточнюється.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...