"Кузькина мать" з малоплавучих засобів: РФ патрулюватиме Тихий океан поблизу американських військових баз

Нова російська дивізія з цією метою формується на базі 6953-ї гвардійської Севастопольсько-Берлінської Червонопрапорної авіаційної бази (АвБ).

Росіяни продовжують погрожувати... Фото: nv.ua.

У Міноборони Росії заявили про завершення формування нової бомбардувальної авіаційної дивізії, яка патрулюватиме Тихий океан поблизу Японії, Гавайських островів та острова Гуам. Про це повідомляють "Известия", передають Патріоти України.

Завданням повітряного сполучення, до складу якого увійшли стратегічні ракетоносці Ту-95МС і дальні бомбардувальники Ту-22М3, зокрема, стане патрулювання Тихого океану поблизу Японії, Гавайських островів і острова Гуам. "На думку експертів, формування нового авіасполучення продемонструє країнам Тихоокеанського регіону і США серйозність східних устремлінь Росії", - повідомляє видання.

Нова дивізія формується на базі 6953-ї гвардійської Севастопольсько-Берлінської Червонопрапорної авіаційної бази (АвБ). До складу авіаційного з'єднання увійде кілька десятків стратегічних і дальніх бомбардувальників, які планується розмістити на аеродромах Біла (Іркутська область) і Українка (Амурська область).

Нагадаємо, сьогодні в Міністерстві оборони РФ заявили, що США повинні ретельно прорахувати наслідки ударів по позиціях сирійської армії, оскільки такі удари можуть загрожувати російським військовослужбовцям.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...