Кисельову прищемили язика: Латвія забрала домен у кремлівського пропагандистського порталу

Sputniknews.lv, пов'язаний з інформаційним агентством "Россия сегодня", яким керує рупор Кремля, тепер став доступним в доменній зоні .com. замість .lv.

Ілюстрація:sputniknews.com

Російський портал "Sputnik Латвія" офіційно повідомили про закриття ресурсу в доменній зоні .lv. Зараз ресурс став доступний в доменній зоні .com., передають Патріоти України з посиланням на Delfi.

Міністерство закордонних справ Латвії звернуло увагу компетентних органів на те, що реєстрація домену Sputniknews.lv може бути порушенням встановленого в ЄС режиму санкцій, оскільки Sputniknews.lv пов'язаний з інформаційним агентством "Россия сегодня".

Керує агентством російський пропагандист Дмитро Кисельов, який включений до списку санкцій ЄС. Про це повідомив радник міністра закордонних справ Латвії Мартиньш Дрегеріс.

Прес-служба "Sputnik Латвія" повідомляє, що, згідно з офіційним листом доменного реєстратора NIC, що посилається на запит МЗС Латвії, "реєстрація доменного імені sputniknews.lv є порушенням умов Постанови Ради ЄС про обмежувальні заходи в зв'язку з загрозою територіальної цілісності, суверенітету і незалежності України".

У листі йдеться, що порушення норм зазначеної Постанови може стати підставою для притягнення до кримінальної відповідальності відповідно з Кримінальним кодексом Латвійської Республіки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...