"Ледь стримуємо наступ": У "ЛНР" скаржаться на "обстріли" ЗСУ та організують евакуацію дітей

Ватажки терористів або намагаються посіяти паніку серед мирних жителів, або вже самі запланували чергову провокацію.

На Луганщині жителів знову лякають "наступом ЗСУ". Ілюстрація: соцмережі.

На окупованій території Луганщини бойовики зранку 7 червня повідомляють про "наступ ЗСУ" і обстріли прифронтових міст. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на повідомлення на сайтах терористів.

"На даний момент силами МНС ЛНР за підтримки Народної міліції почали підготовку до евакуації дітей з населених пунктів Голубовське, Березівське і Донецький, розташованих в безпосередній близькості до зони активних бойових дій", - заявив представник "народної міліції" бойовиків "ЛНР" Андрій Марочко.

Також бойовики скаржаться, що нібито "ледве стримують наступ" у районі села Жолобок Слов'яносербського району. А також заявляють про "обстріли" у околиць Кадіївки (Стаханов), Голубовського (Кіровськ) та Фрунзе.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...