"Лесіна вбили бейсбольними битками: 38 ударів - за даними розтину, які ніде не публікують", - російський політик

ФБР засекретило дані про вбивство екс-міністра друку РФ Михайла Лесіна, заперечуючи сам факт убивства протягом тривалого часу, щоб захистити власну репутацію.

Михайло Лесін. Фото: mn24.com.ua.

Мотив убивати екс-міністра друку РФ Михайла Лесіна був тільки в Російської Федерації. Таку думку висловив колишній депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов в ефірі авторської програми засновника видання "ГОРДОН" Дмитра Гордона на каналі "112 Україна", передають Патріоти України.

"38 ударів – за даними розтину, які ніде не публікують, але я дізнався про це від людини, яка їх бачила... Свічки не тримав і спекулювати не буду. Але мотив був тільки в однієї сторони – Російської Федерації. І можна, знову-таки, припускати, що це вбивство організовано людьми з бізнесу, які до цього у рейдерський спосіб захопили компанію "Видео Интернешнл" у Михайла Лесіна, у них, відповідно, був фінансовий мотив... Може, це був наказ держави, а може, і те, й інше, як у всіх інших випадках.", – сказав Пономарьов, розповідаючи про вбивство Лесіна.

За даними Пономарьова, Лесін "захищав свого сина, відомого голлівудського продюсера, хотів урятувати його кар'єру, над якою почали згущуватися хмари", тому приїхав давати показання ФБР. "ФБР фактично засекретило ці дані, намагаючись урятувати честь мундира і заперечуючи сам факт убивства протягом дуже тривалого часу", – заявив екс-політик.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...