Ляпас для скреп: На Кубку Конфедерацій, який пройде в РФ, ФІФА відмовилася від російських арбітрів

Кубок Конфедерацій-2017 відбудеться 17 червня - 2 липня в чотирьох містах Росії: Санкт-Петербурзі, Москві, Казані та Сочі.

Ілюстрація:http://ru.fifa.com/ФІФА не включила російських арбітрів в список суддів, які будуть обслуговувати матчі Кубка Конфедерацій-2017. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Depo.Сектор.

Єдиним суддею з Росії, який мав право працювати на турнірі, був Сергій Карасьов, але в число дев'яти запрошених бригад він не увійшов.

У список головних арбітрів потрапили Мілорад Мажич (Сербія) Джанлука Роккі (Італія), Дамір Скоміна (Словенія), Нестор Пітана (Аргентина), Вілмар Ролдан (Колумбія), Фахід аль-Мірдасі (Саудівська Аравія), Аліреза Фагхані (Іран), Бакарі Гассама (Гамбія) і Марк Вільям Джейджер (США), передає офіційний сайт ФІФА.

Кубок Конфедерацій-2017 пройде 17 червня - 2 липня в чотирьох містах Росії: Санкт-Петербург, Москва, Казань і Сочі.

Збірна Росії на груповому етапі зіграє з Португалією, Мексикою і Новою Зеландією. У паралельному квартеті зійдуться Німеччина, Чилі, Австралія і Камерун.

До речі, Сергій Карасьов працював на Євро-2016 і Олімпійських іграх-2016.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...