Людей намагалися рятувати з палаючих автомобілів: Путінсько-асадівські ВПС накрили колону біженців з Хама

В результаті авіанальоту загинули 25, поранено 35 осіб.

Ілюстрація:rusjev.net

Проурядові сили Сирії обстріляли мирних жителів, які намагалися покинути район бойових дій на півночі міста Хама. Про це повідомляє турецьке агентство Anadolu, інформують Патріоти України.

Видання цитує представника цивільної оборони міста Хусейна Фаді, який повідомив, що сирійська авіація здійснила наліт на автоколону з мирними жителями, які намагалися покинути район боїв.

В результаті авіанальоту загинули 25, поранено 35 осіб, йдеться в повідомленні.

За даними агентства, мирні жителі планували дістатися до південної частини провінції Ідліб. Бійці загонів цивільної оборони намагалися врятувати людей з палаючих автомобілів. Поранені були доставлені в польові госпіталі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...