Бенто - це традиційний японський обід, який поміщений в спеціальну коробочку з дерева, пластмаси або метала. У контейнерах була "композиція" з голубців, картопляного пюре, салату з кропом, печінкового паштету і солоних огірків. Прикрасив це меню борщ з квасолею. A на десерт можна було придбати сметанне суфле.
"У такому вигляді українські обіди продавалися вперше, але, гадаю, не востаннє, - розповіла Людмила Кaвaгучи (у дівоцтві Пліс), український кухар, яка готує в цьому кафе. - Ідея дуже цікава: контейнер для японських ланчів (бенто) наповнили українськими стравами. Всі були в захваті від такого українсько-японського міксу! Як японці, так і укрaїнці, а також інші іноземці".
Кaвaгучи зазначила, що зазвичай в день потрібно приготувати 20 порцій, а сьогодні було приготовано 33 порції, які були дуже швидко розпродані: "Люди поверталися і запитували, чи є ще?" Як повідомила Людмила Кaвaгучи, поштовхом до такого кулінарного сюрпризу стало те, що в кафе проходила конференція, і організатори вирішили пригостити її учасників незвичайними обідами.
На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...
У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...