
Бенто - це традиційний японський обід, який поміщений в спеціальну коробочку з дерева, пластмаси або метала. У контейнерах була "композиція" з голубців, картопляного пюре, салату з кропом, печінкового паштету і солоних огірків. Прикрасив це меню борщ з квасолею. A на десерт можна було придбати сметанне суфле.
"У такому вигляді українські обіди продавалися вперше, але, гадаю, не востаннє, - розповіла Людмила Кaвaгучи (у дівоцтві Пліс), український кухар, яка готує в цьому кафе. - Ідея дуже цікава: контейнер для японських ланчів (бенто) наповнили українськими стравами. Всі були в захваті від такого українсько-японського міксу! Як японці, так і укрaїнці, а також інші іноземці".

Кaвaгучи зазначила, що зазвичай в день потрібно приготувати 20 порцій, а сьогодні було приготовано 33 порції, які були дуже швидко розпродані: "Люди поверталися і запитували, чи є ще?" Як повідомила Людмила Кaвaгучи, поштовхом до такого кулінарного сюрпризу стало те, що в кафе проходила конференція, і організатори вирішили пригостити її учасників незвичайними обідами.
Китайський біотехнологічний стартап Lonvi Biosciences заявив про розроблення експериментальної пігулки з екстрактом виноградних кісточок, яка, за словами компанії, здатна суттєво подовжити тривалість життя людини - аж до 150 років, передають Патріоти У...
Люди все більше і більше з двох боків конфлікту ненавидять один одного і бажають іншому суспільству тільки одного - смерті. Про це в ефірі "Еспресо "сказав журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України. "Це можна сказати і по російсько-україн...