"Логіка і закон до уваги не беруться": Касько повідомив, що слідство щодо його квартир продовжили ще на півроку

Віталій Касько також зазначив, що ГПУ продовжила строк слідства, просто проігнорувавши вимогу закону про направлення клопотання йому та адвокатам для висловлення заперечень.

Віталій Касько. Фото: 112.ua.

Генеральна прокуратура продовжила строк слідства у справі щодо квартир екс-заступника генпрокурора Віталія Каська ще на 6 місяців. Про це він написав у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Слідчий Нацполіції, над яким наглядає шість прокурорів ГПУ, за законом не може прийняти наразі жодного процесуального рішення по суті цього дивовижного провадження, адже закрити його може ... виключно прокурор", - написав Касько і додав, що Генеральна прокуратура, як з'ясувалося сьогодні, "продовжила строк слідства у цій справі на 6 місяців, просто проігнорувавши вимогу закону про направлення клопотання мені та адвокатам для висловлення заперечень".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...