Логіка скреп: В уряді Росії вимагають з України грошей через перейменування Дніпропетровська

У Міністерстві транспорту РФ заявили, що Україна повинна буде оплатити внесення змін до міжнародних кодів після перейменування міста.

Ілюстрація:ua.korrespondent.net

Міністр транспорту Росії Максим Соколов заявив, що Україна повинна буде оплатити внесення змін до міжнародних кодів після перейменування міста Дніпропетровська в Дніпро. Слова російського міністра передає російське агентство ТАСС, інформують Патріоти України.

"Це дорогий захід - поміняти ім'я, - і за це, по-моєму, несе відповідальність ініціатор звернення. Я не знаю, чи поміняли вони міжнародні коди", - сказав Соколов.

За його словами, Росія готова внести зміни в свої картографічні джерела і бази даних, "якщо всі витрати по лінії міжнародних кодів будуть врегульовані".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...