Ложкінгейт: Глава АП відповів Лещенку стосовно офшорних справ

Борис Ложкін заявив, що нічого незаконного у його бізнесі не було, незважаючи на складну структуру.

Борис Ложкін. Фото: rian.com.ua.

Глава Адміністрації Президента Борис Ложкін продав "Український медіа-холдинг" спільнику Віктора Януковича Сергію Курченко через офшор ще до приходу на державну службу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Українську правду.

Так Борис Ложкін прокоментував продаж компанії за 315 млн євро за допомогою фірми, зареєстрованої на Британських Віргінських островах. Коментуючи заяву нардепа від "Блоку Петра Порошенка" Сергія Лещенка про те, що компанія Ложкіна Integrity International Holding LTD не зазначена у нього в декларації, а сума угоди не була предметом оподаткування в Україні, Ложкін заявив: "Це історія 2013 року. Це був звичайний бізнес ще до мого приходу на держслужбу". "Структура бізнесу була складна, але нічого страшного, як це здається Лещенко, там не було", - сказав він.

Коментуючи інформацію про те, що документ про належність Ложкіну Integrity International Holding LTD був переданий Україні прокуратурою Австрії, проте тодішній генпрокурор Віктор Шокін не захотів розслідувати цю кримінальну справу, Ложкін заявив: "Там ніякої справи проти мене немає".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...