"Лукашенко начал на Запад поглядывать, вот дядя Вова и решил его напрячь": Російський військовий про базу в Клинцях (відео)

Росіяни стверджують, що база, куди перекинули танки, самохідні артилерійські установки і "Гради", призначена "для білорусів".

Росія нарощує свою присутність біля українських кордонів. Фото:http://www.svaboda.org/

Росія продовжує накопичувати війська на кордоні з Україною. Одна з недавно сформованих баз - у місті Клинці Брянської області, про яку раніше писали ЗМІ. Як повідомляє ТСН, там відновлюють військове містечко та інфраструктуру, передають Патріоти України.

При цьому російські військові стверджують, що база, куди перекинули танки, самохідні артилерійські установки і "Гради", призначена "для білорусів", повідомляє Радыё Свабода.

"Лукашенко начал на Запад поглядывать, вот дядя Вова и решил его напрячь. Пока балансирует между двумя табуретками. Мы войны не хотим, но ему не рекомендовали пускать НАТО. Здесь до Гомеля ехать менее чем два часа, а до границы – 40 километров.

Какая уже разница? Считай, мы к вашему "бацьке" в гости приехали. А знаешь, какая прицельная дальность у "Града", например?" - заявив російський військовий.

Від Клинців до Мінська і до Києва - по п'ять годин їзди.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...