"Львів'яни, будьте пильні!": Російські журналісти збираються зняти у місті провокативний сюжет на День Незалежності

Агенти Кремля планують підготувати інцидент з нібито бажаючими проголосити "Львівську народну республіку".

День Незалежності у Львові. Фото: dailylviv.com.

Один з творців міжнародної спільноти InformNapalm, провідного інформаційного фронту боротьби з російською агресією, волонтер Роман Бурко поділився сьогодні, 20 серпня, ввечері тривожною інформацією. Новину передають Патріоти України.

Ось, що повідомив Роман: "Только что передали оперативную информацию, которую важно донести до широкой аудитории. Группа киберактивистов "КиберХунта" получила доступ к личной переписке боевика террористической организации "ЛНР" с позывным "Гром", который координирует информационные операции спецслужб Российской Федерации на территории Львовщины.

Из полученных материалов стало известно, что РФ планирует осуществить провокацию во Львове во время празднования 25-й годовщины провозглашения Независимости Украины. Информация передана СБУ. ...Из переписки известно, что агенты Кремля намерены снять квартиру в центре города, в районе большого скопления людей, и включить через громкоговоритель заранее подготовленные аудиозаписи с российской пропагандой.

На месте запланированного события уже будут находится лица, которые планируют проводить видеозапись провокации для российских СМИ с целью освещения инцидента "как проявления желания создать Львовскую народную республику", действующую в общей канве с пророссийскими анклавами террористических организаций "ЛНР"/"ДНР". Львовяне, будьте бдительны, адекватно оценивайте лиц, желающих снять жилье на сутки в центре города на День Независимости".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...