"Мы - позор планеты. Мне стыдно, что я - русский": Російський телеведучий "підірвав" студію ток-шоу правдою про ставлення влади до росіян (відео)

Користувачі мережі бурхливо коментують слова Сергія Бєлоголовцева, висловлюючи йому підтримку.

Сергій Бєлоголовцев. Фото:скрін відео

У соціальних мережах набрало значної популярності відео зі словами російського актора і телеведучого Сергія Бєлоголовцева про стан справ у Росії. Відео опублікував користувач Voronz на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

"Один из немногих высказал Правду! Правду об отношении в нашей в прошлом Великой Стране к инвалидам и вообще к нашему народу!", "Уважуха Белоголовцеву.Теперь с ним начнется, как и с Макаревичем и с другими, кто не ссыт говорить правду", "А парень-то - умница! Несмотря на амплуа. ) Отважный!", "завтра к Белоголовцеву с обысками придут, не удивлюсь", "молодец в точку высказал. я его зауважал очень", - коментують слова Бєлоголовцева користувачі мережі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...