"Мы держим оборону", - "ЛНР" відреагувала на звільнення ЗСУ Новолуганського

У "республіці" підтвердили, що українські бійці зайняли Новолуганське, яке раніше перебувало на нейтральній території.

Ілюстрація:Корреспондент.net

У так званій народній міліції самопроголошеної "ЛНР" підтвердили, що українські військові зайняли селище Новолуганське, яке перебувало на нейтральній території на Донбасі. Про це написало російське агентство РИА Новости, інформують Патріоти України.

"Ми тримаємо оборону, а не ведемо наступ на позиції ЗСУ. У повідомленнях про те, що українські силовики зайняли населений пункт Новолуганське, який знаходився в сірій зоні і вільний від розміщення в ньому озброєння чи військової техніки, йдеться тільки, що противник стягує особовий склад до лінії зіткнення на Дебальцевському напрямку", - сказали в міліції "ЛНР".

Співрозмовник агентства уточнив, що населений пункт Новолуганське є передмістям населеного пункту Світлодарське, де напередодні українське командування розмістило артилерію.

"Жоден з населених пунктів, що знаходяться під контролем "ЛНР", не зайнятий ЗСУ", - запевнили в народній міліції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...