"Мы мстим и мстя наша ужасна!": Стало відомо, як росіяни помстилися блоку БПП за дії сайту "Миротворець" (фотофакт)

Російські пропагандисти наполягають на тому, що їм відомі усі дані депутатів президентського блоку, але на їхніх сайтах адреси та телефони заретушовані.

Російські хакери. Фото: соцмережі.

Російські хакери з групи "Спрут" оприлюднили номери телефонів та адреси електронної пошти депутатів з Блоку Петра Порошенка. Про це 15 травня повідомляє кремлівський пропагандистський сайт News Front, передають Патріоти України.

В опублікованих списках міститься 184 особистих контакти. Серед них - телефони 130 народних депутатів, а також 54 керівників провідних українських ЗМІ. Зазначається, що списки були викладені в мережу 11 травня 2016 року, нібито наступного дня після того, як на українському сайті "Миротворець" з'явилася база даних журналістів, які отримали акредитацію бандформування "ДНР" в окупованому Донецьку. У скріншоті, зробленому зі сторінки пропагандистського ЗМІ, телефони та електронні адреси були заретушовані графічним редактором.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...