"Мы с Россией - одна плоть и кровь": Кандидат на посаду ліквідованого Захарченка висловився про майбутнє окупованого Донбасу

Ходаковський наголосив, що його хвилює доля "ДНР".

Олександр Ходаковський. Фото:Depo.Донбас

Кандидат у ватажки "ДНР", колишній "міністр безпеки ДНР" Олександр Ходаковський заявив, що Донбас буде частиною Росії. Про це він написав у своєму Telegram-каналі, підкресливши, що він сам - частина Донбасу і єдине, що його хвилює, - це його доля, зазначають Патріоти України.

"Случись пережить события, начиная от Майдана и до этих дней, заново, имея уже и опыт, и знания о происходящем, я бы постарался избежать тех тактических ошибок, которые совершил в этой реальности, но главный выбор остался бы неизменным: Донбасс и Россия - одна плоть и одна кровь. Донбасс - это моя зона ответственности, и пока я жив - я буду участвовать в его судьбе", - відзначив Ходаковський.

За його словами, ті, хто називають його системною людиною, мають рацію безумовно.

"Но я системный человек со своей позицией и точкой зрения, и этим я не очень по нраву некоторым, кто привык к реакции робкого подчинения. Вид лихой и придурковатый, чтобы разумением своим начальника не смущать, изображать не имею привычки", - додав кандидат у ватажки "ДНР".

Також Telegram-канал "ДНР без купюр" опублікував список ймовірних претендентів на вакантну посаду, серед них - екс-ватажок терористів "ДНР" Павло Губарєв, "мер" Горлівки Іван Приходько, голова "Народної ради" ДНР "Денис Пушилін і Ходаковський.

Слід нагадати, що Олександр Ходаковський був "секретарем ради безпеки ДНР", а також займав пост "міністра держбезпеки ДНР".

Він відомий тим, що регулярно виступав з різкими звинуваченнями "режиму" ватажка "ДНР" Олександра Захарченка і хотів зайняти його місце. Також Ходаковський погрожував Україні "великою війною".

У травні 2018 року він несподівано зник з соціальних мереж і покинув Донецьк.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...