"Мы с вами. Донецк - это Украина!": Житель окупованого міста привітав СБУ з 25-річчям (відео)

Місцевий мешканець висловив сподівання на скоре звільнення Донбасу від окупантів.
У окупованому Донецьку. Фото: соцмережі.

Житель окупованого Донецька привітав Службу безпеки України з 25-річчям, провізши її прапор вулицями окупованого міста. Про це повідомляє 5 канал, передають Патріоти України.

Зазначається, що чоловік вирушив з одного району, через центральний проспект і завершив рух на околиці міста. Пересування він зняв за допомогою відеореєстратора.

У своїй промові чоловік запевнив, що Донецьк – це Україна, і висловив сподівання на звільнення Донбасу від окупантів. "А зараз ми починаємо нашу святкову поїздку по Донецьку. Більшість громадян України, опинившись не за своєю волею на території невизнаних республік, давно втомилися від свавілля, бардаку, корупції і репресій "русского міра". Ми не можемо виступити відкрито. Тут за "інакомисліє" вбивають. Але ми щиро віримо, сподіваємося і чекаємо якнайшвидшого звільнення від терористів", – сказав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...