​Мафія б’ється за свої мільярди: На Рівненщині побили журналістів каналу ICTV

Наразі мова йде не про новомодну бурштинову злочинність, а про старий, добрий, «лівий» бізнес, на котрому сидять або сиділи майже всі провідні політичні сили країни

У Рівненській області невідомі побили знімальну групу одного з центральних українських телеканалів. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Рівненській області, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні близько 14:30 по спецлінії "102" надійшло повідомлення від журналіста одного з центральних каналів про побиття їхньої знімальної групи в Березнівському районі. Поліція встановлює всі обставини інциденту", - сказано в повідомленні.

Встановлено, що під час зйомок сюжету поблизу Зірненського спиртзаводу на журналістів знімальної групи напали троє невідомих у камуфляжному одязі і балаклавах.

"Двоє нападників переслідували кореспондента, а інший за допомогою газового балончика завдав тілесних ушкоджень оператору, погрожуючи предметом, схожим на вогнепальну зброю", - додали в поліції.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 171 Кримінального кодексу України (перешкоджання професійній діяльності журналістів) України. Триває досудове розслідування.

Пізніше журналісти Радіо Свобода з'ясували, що в ході нападу постраждали журналісти телеканалу ICTV. За даними ЗМІ, оператор каналу в результаті побоїв отримав травму і йому була надана медична допомога.

"Під час роботи до журналістів вибігли люди в балаклавах і камуфляжній формі. Журналіст і оператор кинулися в різні боки. Однак нападники наздогнали оператора і, погрожуючи зброєю, почали бити по голові. Оператору надано медичну допомогу", - зазначили журналісти.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...