"Магістра магії вуду", котрий публічно прокляв Порошенка та його сина, російська прокуратура відправляє в "психушку"

Горе-чаклуна звинуватили у відкритій неповазі до суспільства і ображенні почуттів віруючих.

Антон Симаков. Фото: УНІАН.

Антон Симаков, "магістр магії вуду", може отримати направлення до психіатричної лікарні від єкатеринбурзької прокуратури в зв'язку з публічним жертвопринесенням півня. Про це стало відомо з повідомлення на офіційному сайті відомства, передають Патріоти України.

Антон Симаков, що іменує себе "магістром магії вуду", провів ритуал жертвоприносення в жовтні 2014 року. В ході слідства стало відомо, що в обряді був задіяний православний хрест з розп'яттям. Чоловік відрубав півню голову і використовував його кров для окроплення похоронного покриття.

При жертвопринесенні, де були присутні представники преси, "маг" стверджував, що його дії повинні перешкодити діяльності українського президента Петра Порошенка. Симаков уточнив, що главу держави уособлює убитий півень.

Горе-чаклуну інкримінують статті КК РФ щодо суспільних процесів, що демонструють відкриту неповагу до суспільства і ображають почуття віруючих. Співробітники прокуратури мають намір домагатися для Симакова "примусового заходу медичного характеру у вигляді лікування в психіатричному стаціонарі загального типу".

Нагадаємо, що влітку 2014 року син президента Порошенка знепритомнів в ту хвилину, коли йшов молебень за українську державу. У стінах київського Собору святої Софії були присутні багато політиків і хлопчика зумів підхопити екс-президент Віктор Ющенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...