Майдан: бійки при спробі розбити намети (відео)

Провокатори намагалися влаштувати бійку, але їх вгамували.

Невідомі у камуфляжі у центрі Києва. Фото: 112 Україна.

У мережі опублікували відео, на якому показані бійки, які відбулися на Майдані Незалежності через спроби активістів встановити там намети. Відео опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

"Представники праворадикальних сил намагаються встановити намети на Майдані в день пам'яті Героїв Небесної сотні. Правоохоронці зупинили їх біля брами. Провокатор намагався влаштувати бійку. Люди поруч вгамували", - йдеться в коментарі до відео.

Про подробиці інциденту написала в своєму Twitter журналіст Оксана Денисова. "Радикали намагаються пронести намети на Майдан. Правоохоронці зупиняють. Штовханина", - написала вона.

Журналістка зазначила, що в натовпі є провокатори, один з них намагався затіяти бійку і, будучи за її спиною, ударив її по голові. "На місце бійки продовжують прибувати правоохоронці, людей в камуфляжі теж стає більше, підходять звичайні люди", - пише Денисова. Пізніше вона додала, що конфлікт на Майдані вичерпаний, а люди в камуфляжі, за їхніми словами, йдуть до Кабміну і Верховної Ради.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...