Майстер на всі руки: Стало відомо, чим займеться Гройсман після відставки (фото)

Одягнувши рукавиці, голова уряду зайнявся зварювальними роботами.
Володимир Гройсман спробував себе у ролі ремонтника. Фото: Вичерпно.

Сьогодні Прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час інспектування ремонту черкаського мосту він приміряв на себе роль ремонтника і взявся за зварювальний апарат. Про це повідомляє місцеве видання Вичерпно, передають Патріоти України.

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко поінформував Гройсмана про історію черкаського мосту. Зокрема, він розповів про те, що міст побудований 1961 року. Останній раз ремонтувався у 2005 році.

Ткаченко розповів, що цей міст для Черкащини стратегічний, бо альтернативного шляху немає. Наразі ремонтники працюють і вдень, і вночі. Зроблено вже близько 50 відсотків загальної кількості робіт, які планують завершити до кінця листопада.

Гройсман наголосив, що дуже важливо, щоб люди не відчували дискомфорту. На що Юрій Ткаченко зауважив, що транспорт, як і раніше, їздить у пропускні «вікна», і після того, як запустили частково зроблену ділянку дороги, стало трохи легше.

Разом із початком ремонту мосту розпочались ремотні роботи дороги на дамбі. Наразі там відремонтовано близько 80 відсотків дороги. За словами Володимира Гройсмана, в державному бюджеті закладено 4 мільярди гривень на ремонти в кількох областях, в тому числі, і в Черкаській.

Опісля огляду мосту Володимир Гройсман власноруч долучився до його ремонту. Одягнувши рукавиці, Гройман зайнявся зварювальними роботами.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...