"Маю залізні, неспростовні факти багатолітньої співпраці Тимошенко з Путіним": Ляшко пообіцяв "покінчити із московською зозулею"

Лідер радикалів запрошує Юлію Тимошенко узяти участь у дебатах на будь-якому телеканалі.

Олег Ляшко. Фото: argumentua.com.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко викликає главу партії "Батьківщина" екс-прем'єра Юлію Тимошенко на "публічні дебати". Про це він написав у п'ятницю на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Депутат стурбувався, що "вперше за 20 років свого депутатства Юлія Тимошенко жодного разу на цьому тижні не виступила в парламенті". "Мовчить, як у рот води набрала. А якщо й відповідає, то із свого партійного бункера, ховаючись від незручних питань. Лідер не може боятися і ховатися! Тому я викликаю Юлію Тимошенко, очільницю фракції "Батьківщина", двічі прем'єр-міністра України, кращу подружку Путіна на публічні дебати на будь-якому каналі в будь-який час", – пише Ляшко.

Радикал переконує, що має "залізні, неспростовні факти багатолітньої співпраці Тимошенко з Путіним". "Я прикінчу цю нафталінову московську зозулю на будь-якому ефірі. Навіть якщо вона обере сепарський "Інтер", з якого не вилазить – я зроблю виняток і прийду на канал Льовочкіна і Фірташа", – заявив також Ляшко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...