Майже Тбілісі: У Києві будують скляний, прозорий центр адмінпослуг

Центр працюватиме для всіх жителів України і повинен відкритися на початку літа.

Центр адмінпослуг повинен відкритися на початку літа. Ілюстрація:http://kiev.segodnya.ua/У Києві на площі Лесі Українки, поруч з будівлею ЦВК, почали перспективне будівництво. Центр адмінпослуг під назвою "Готово!" буде працювати для всіх жителів України. Відкритися він повинен на початку літа. Про це пише Сегодня, інформують Патріоти України.

Як пояснили в КОДА, в центрі можна буде оформити документи в архітектурно-будівельній, реєстраційній, міграційній та земельній сферах.

"Почали будівництво в лютому. Вже закінчено цоколь і зводиться перший поверх. Це буде одноповерхова конструкція площею в 1,3 тис. кв. м, з прозорого скла з орнаментом на фасаді. Всередині простір буде розмежований на зони, включаючи дитячий куточок і кафе", - розповіли в КОДА.

Повністю закінчити будівлю планують на початку травня. Загальна вартість робіт становить 16,48 млн грн. "Ми почали набір персоналу в центр. З умовами конкурсу вже можна ознайомитися на сайті центру адмінпослуг", - розповіли в КОДА.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...