Маленька дівчинка влаштувала вибух у поліцейському відділку в Дамаску (фото)

Вибухівку, яка була в поясі на тілі дитини, активували дистанційно.

На місці вибуху у Дамаску. Фото: ЕРА.

Вибух біля поліцейської дільниці в Дамаску, за неофіційною інформацією, влаштувала дівчинка приблизно семи-дев'яти років. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на BBC.

За даними газети Al-Watan, на тілі дівчинки закріпили пояс з вибухівкою. Газета повідомляє, що вибухівку активували дистанційно. За попередніми даними, крім дівчинки ніхто не загинув. Є жертви, проте їх число невідоме.

Очевидець повідомив агентству Reuters, що бачив, як маленька дівчинка увійшла до будівлі поліції. Там вона запитала, де знаходиться туалет, після чого пролунав вибух. Держагентство САНА із посиланням на джерела в поліції повідомляло, що вибух стався біля поліцейського відділку в районі МЗС у сирійській столиці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...