Марина Меньшикова, яка знаходиться у розшуку через побиття бійця АТО, живе у Дніпрі та не переховується, - ЗМІ

Сусіди Марини Меньшикової, яка після скандалу з учасником АТО отримала прізвисько "дама з молотком", кажуть, що дебоширка знаходиться в місті з грудня 2016 року.

Меньшикова (в центрі) повернулась в Дніпро? Фото: соцмережі.

Боєць АТО каже, що хоче для своєї кривдниці найсуворішого покарання, а в поліції не хочуть розкривати будь-яку інформацію про скандалістку, посилаючись на таємницю слідства. Новину повідомляють Патріоти України із посиланням на Диалог.

Тим часом, сусіди Марини Меньшикової, яка після скандалу з учасником АТО отримала прізвисько "дама з молотком", кажуть, що дебоширка знаходиться в місті з грудня 2016 року, і бачили її вже в Дніпрі не раз.

Сама Меньшикова офіційно перебуває в розшуку, за деякими даними відразу після скандалу вона втекла до окупованого Криму. Сусіди підозрілої пані кажуть, що помітили її в Дніпрі ще з середини грудня, і поведінка жінки залишає бажати кращого.

У поліції в свою чергу, інформацію про те, де знаходиться "дама з молотком", в розшуку вона чи ні, не спростували, але прямо не підтвердили. Правоохоронці лише тонко натякнули, що інформація перевіряється і опитуються свідки. Доповнимо, що Меньшикова є на сайтах "Терор" і "Миротворець". Вона, крім допомоги "ополченцям", також не приховувала того, що брала участь в штурмі Дніпропетровської ОДА в квітні 2014-го року.

Нагадаємо, що у Меньшикової конфлікт з бійцем АТО виник в театрі в жовтні 2016 року, злій дамі не сподобалося, що військовий прийшов на виставу в формі. Вона стала ображати його дружину і лізти в бійку. Все закінчилося тим, що Меньшикова дістала з сумки молоток і вдарила бійця в потилицю, коли той відвернувся. Що цікаво, у сепаратистки знайшлися прихильники з числа місцевих артистів театру.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...