"Маски сброшены": Голодні чиновники "ЛНР" відкрито просять своїх російських кураторів підняти їм зарплати

«Глава адміністрації» Стаханова Сергій Жевлаков на нараді керівників міст і районів закликав звернутися до Російської Федерації з проханням підвищити зарплати місцевим бюджетникам.

Стаханов. Фото: www.trust.ua.

Маски скинуті. Чиновник «ЛНР» відкрито попросив Росію підняти зарплати вчителям в окупованому Стаханові, а «міністр освіти ЛНР» згадав свого куратора в відповідному міністерстві РФ. Про це пише Реальна газета, передають Патріоти України.

«Глави адміністрацій ЛНР» дякують Росії за гумконвої. Тим часом, населення ледве зводить кінці з кінцями. Рано чи пізно «секрет Полішинеля» - факт стовідсоткового фінансування Російською Федерацією угруповань «ДНР» і «ЛНР», а також територій під їх контролем перестає бути секретом. Сепаратисти вже відкрито скаржаться на те, що Росія їм «недодає фінансів».

Так, 25 лютого призначений угрупованням «ЛНР» «глава адміністрації» Стаханова Сергій Жевлаков на нараді керівників міст і районів з керівництвом «ЛНР» проговорився: він поскаржився на те, що вчителі ледве зводять кінці з кінцями, і закликав звернутися до Російської Федерації з проханням підвищити зарплати місцевим бюджетникам.

«Середня заробітна плата в школах (Стаханова - ред.) - 5 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Якщо для порівняння в Російській Федерації - 25! Ціни зросли в багато разів, - заявив «глава адміністрації» Стаханова Сергій Жевлаков. - Люди це обговорюють всередині, в своїх колективах, в середовищі, і вони просять звернутися, для того щоб ініціювати питання в письмовому вигляді перед Російською Федерацією, якщо буде така можливість, про збільшення фінансування по зарплаті».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...