Матвій Ганапольський про те, як Путін підставив Трампа реакцією на санкції Обами

Відразу скасувати санкції США проти Росії Трамп не зможе, навіть якщо дуже сам цього буде бажати.

Путін і Трамп. Ілюстрація: DonPress.com.

В інтернеті продовжують активно обговорювати рішення президента США Барака Обами вислати з країни 35 російських дипломатів, а також відповідь Володимира Путіна про те, що американських дипломатів з РФ не відправлятимуть. Так, журналіст Матвій Ганапольський висловив думку, що такими діями російський лідер підставляє новообраного президента США Дональда Трампа. Про це він написав у своєму блозі на сайті "Ехо Москви", передають Патріоти України.

Ганапольський звернув увагу на те, що американська контррозвідка підготувала доповідь, в якій вказала на дії РФ щодо втручання у вибори президента США. Журналіст підкреслив, що Трампу доведеться реагувати на доповідь своєї агентури, оскільки ігнорування таких важливих відомостей може призвести до імпічменту.

При цьому Ганапольський зазначив, що відразу скасувати санкції США проти Росії Трамп не зможе. Причиною тому може стати рішення Конгресу. "Та й дивно буде виглядати така палка любов до лідера країни-агресора", - пише він.

Також Ганапольський звернув увагу на рішення Путіна не висилати з країни дипломатів США, а "запросити їх на ялинку в Кремль". Він вважає, що це дія спрямована на внутрішнього користувача в цілях пропаганди і Путін сподівається, що Трамп оцінить цей "миролюбний жест".

"Не оцінить, бо всеперемагаюча дурість такого кроку очевидна – поки підсажені на пропаганду власні громадяни будуть славити доброту кремлівського Дідуся Мороза і не запитають, чому діти американських дипломатів в Кремль запрошені, а дітей батьків, померлих від отруєння настоянкою глоду немає, в Америці обов'язково приступлять до прямих питань", - пише Ганапольський. Він вважає, що американців зацікавить, з чим пов'язане таке "хороше ставлення Путіна до Трампа, і що останній повинен буде надати Трампу у обмін.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...