«Мед прилип к рукам тети!», - в Дніпрі активісти "тепло" зустріли Юлію Тимошенко (фотофакти)

Активісти з цими плакатами стояли біля приміщенння, в якому лідерка "Батьківщини" проводила прес-конференцію.​
Не усі у Дніпрі зустріли Тимошенко гостинно. Фото: prportal.com.ua.

У Дніпрі лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко зустріли з плакатами "Мед прилип к рукам тети!", "С медом жизнь-то слаще стала?" та "Тетя, верни мед бойцам!". Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на prportal.com.ua.

Активісти з цими плакатами стояли біля приміщенння, в якому Юлія Тимошенко проводила прес-конференцію. У словесну перепалку з активістами вступила тітка Юлії Тимошенко Антоніна Ульяхіна та ще посварилася народний депутат Олександра Кужель.

Активістів "роззброїла" охорона лідерки "Батьківщини". Використовуючи нецензурну лайку, вони відбрали плакати. У Дніпрі з'явилися борди з написом "Тетя, верни мед бойцам!". Це послання адресувалося тітці Юлії Тимошенко Антоніні Ульяхіній.

Користувачі соцмереж пригадали історію коли зібраний волонтерами мед не доїхав до учасників Євромайдану. Антоніна Ульяхіна заявила, що інформаційну кампанію проти неї замовив народний депутат України Григорій Немировський. Але той спростував свою причетність до бордів "Тетя, верни бойцам мед!" і звернувся до Юлії Тимошенко зі словами: "Уймите свою тетю!"

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...