"Меня могли съесть": Знайомі спійманої в РФ сім'ї канібалів розповіли страшні подробиці (відео)

Військовий пенсіонер Сергій Лабінцев розповів, що одного разу запросив подружжя Бакшеєвих пообідати з ним і ледь не став ще одною жертвою.

Сергій Лабінцев розповів про знайомство із канібалами. Фото: скріншот з відео.

Знайомі Дмитра і Наталії Бакшеєвих - пари з Краснодара (Російська Федерація), підозрюваної в канібалізмі,розповіли про дивну поведінку подружжя. Про це повідомляє видання "Дни.ру", передають Патріоти України.

Так, співробітниця місцевого салону краси Юля, яка завжди стригла Дмитра і Наталю, розповіла, що одного разу побачила прямо перед ґанком кривавий слід, що тягнувся в бік училища. Перукар вирішила, що це сліди нічної п'яної бійки. Оскільки вона не побачила тіла, вирішила, що людина сама пішла додому.

При цьому у слідчих є всі підстави вважати, що ця кров належить одній з жертв канібалів. 8 вересня вони влаштували пиятику разом зі своєю знайомою, 32-річною Оленою. У якийсь момент спалахнула сварка, і Дмитро вбив свою подругу. Дружина допомагала йому розчленовувати тіло.

За даними журналістів, останки жінки злочинці склали в сумку, з якою і повернулися в гуртожиток. Зазначається, що на наступний ранок глава сімейства поїхав до сусіднього мікрорайону, де ремонтував квартиру. У руках у Дмитра була та сама сумка. На роботі він зробив кадри з фрагментами людського тіла, які потім і потрапили в руки поліцейських. Коли робочий день підійшов до кінця, Дмитро повернувся додому все з тим же вантажем в руках.

У даний час слідчі намагаються встановити, як чоловік міг спокійно ходити по місту з сумкою, в якій лежали шматки людського тіла. Видання додає, що Бакшеєви самі зізналися, що вбили двох людей, тіло останньої жертви розчленували. Після цього вони відмовилися відповідати на запитання і співпрацювати із слідством.

"Все відбувалося в покинутому будинку, який ніколи не охоронявся. Ця будівля розташована прямо навпроти нашого магазину. Колись будинок будували для військових, але будівництво заморозили. Сам будинок багатоповерховий, страшне видовище - на першому поверсі всі шибки вибиті, зняті двері. Кажуть, саме в цьому будинку і виявили багато крові, останки. Я щоранку проходжу повз цю будівлю, зараз її охороняють троє курсантів, туди нікого не пускають", - розповіла продавщиця магазину, де Бакшеєви кожен день купували продукти і спиртне.

У тому самому будинку знайшли останки останньої жертви. Крім того, там минулої весни біля баків для сміття співробітники магазину бачили людську кисть, але вирішили, що це муляж. "До нас в магазин приходили різні люди, були серед них і маргінали, і алкоголіки. Такі персонажі особливо запам'ятовуються, тому що ми стежимо за ними, щоб нічого не вкрали. Ось так двоє ходили-ходили, а потім зникли. Жили вони десь поблизу, може, навіть в тій самій будівлі. Ми вирішили, що їх у в'язницю посадили, натворили, може, що. А через деякий час дізналися, що їх шукає поліція - хтось із їхніх родичів чи знайомих звернувся до правоохоронців", - згадує продавщиця.

За даними видання, тих людей так і не знайшли. Вони пропали без вісті. Співробітниця магазину допускає, що Бакшеєви могли знаходити саме таких людей, запрошувати в той самий занедбаний будинок випити, а потім чинити розправу над ними.

Військовий пенсіонер Сергій Лабінцев розповів, що одного разу запросив подружжя Бакшеєвих пообідати з ним. "Дмитро чомусь став говорити, що ревнує до мене свою дружину, хоча не було зовсім ніяких причин. Він несподівано взяв табурет і спробував вдарити мене ззаду. Але я зміг ухилитися, тому що служив в армії і знаю деякі прийоми. Після цього Наталя теж на мене накинулася, але й у неї нічого не вийшло. Я викликав таксі, посадив їх у машину і більше не бачив. А тепер, після всіх новин, я розумію, що тоді це був лише привід, імітація ревнощів. Вони просто хотіли мене вбити", - вважає чоловік.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...