Мешканець Харківщини з метою наживи замовив бандитам викрадення рідного брата

Злочинну групу, яка займалася викраденням людей та розбоями, спіймала місцева поліція

На Харківщині спіймали злочинну групу викрадачів людей. Фото з сайту uainfo

Вночі з 10 на 11 серпня поліція Холодногірського району Харкова затримала злочинну групу, яка викрала людину з метою отримання викупу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на uainfo.org.

Інформація про підготовку викрадення 30-річного чоловіка надійшла до поліції напередодні. Злочинці дізналися, що у жертви є велика сума грошей, та сподівалися отримати її в обмін на життя потерпілого.

Було з'ясовано, що до викрадення був причетний брат жертви - саме він замовив родича бандитам: розповів їм про гроші у іноземній валюті та іномарку потерпілого, які хотів за допомогою злочинців забрати собі.

Поліція затримала зловмисників вночі в місті Мерефа. Троє з них були раніше судимі за крадіжки та розбої, вони виявилися причетними і до інших тяжких злочинів, окрім викрадення людей.

Ватажком групи є одесит, який разом з двома поплічниками із Запоріжжя створив банду та промишляв розбоєм та незаконним заволодінням транспортних засобів.

Кримінальне провадження вже відкрито одразу за кількома статтями КК. Суд незабаром обере міру запобіжного заходу та вирішить остаточну долю бандитів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...