"Мягко стелят, но твердо спать": "Опоблок" пообіцяв покінчити з війною та підвищеними тарифами на комуналку

В Опозиційному блоці впевнені, що вони зможуть зупинити «політику тарифного та соціального геноциду».

Відверто про Опоблок. Ілюстрація: nr2.com.ua.

Сьогодні у Києві відбувся VII з’їзд Опозиційного блоку. Делегати з’їзду затвердили Статут партії в новій редакції, обрали керівні органи політсили. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Главком.

Окрім цього, за підсумками з’їзду вони підготували декларацію, в якій йдеться, що Опоблок розпочав процес об’єднання опозиційних сил навколо головного завдання – «досягнення миру та забезпечення мирного розвитку в Україні».

Опозиціонери закликають відмовитися від «войовничої риторики» і від «дій, які поглиблюють конфлікт на території України». «Будемо всіляко сприяти захисту традиційних цінностей і канонічної Православної церкви, як необхідної умови для громадянського миру в країні. Адже мир є першочерговим завданням для нашого суспільства. І єдиним можливим шляхом задля його досягнення є послідовне виконання Мінських домовленостей», – йдеться у декларації.

Також в політ силі вважають, що «непрофесійні дії влади призвели до втрати традиційних ринків та цілих секторів економіки, катастрофічного падіння ВВП». «Відбувається прискорена деіндустріалізація України. Бездумна політика української влади перетворила Україну на найвідсталішу країну Європи. Професійне, високофахове управління, модернізація економіки та розвиток сучасної України як індустріальної країни, має стати нашою спільною економічною метою, невід’ємною складовою національної ідеї.

Сьогодні понад 80% громадян України на межі зубожіння. Внаслідок бездумних експериментів під гаслом «реформ» суспільство вимушене жити за низькими соціальними стандартами в умовах фактично зруйнованої системи соціального захисту, медицини, освіти. Україна потерпає від політики тарифного та соціального геноциду до наших пенсіонерів та інших мало захищених верств населення», – заявили опозиціонери.

При чому в Опозиційному блоці впевнені, що вони зможуть зупинити «політику тарифного та соціального геноциду». «Конфлікт на сході України, соціальні злидні, корумпованість влади, політика тарифного та соціального геноциду штовхають Україну у кримінальну прірву. Сьогодні жоден громадянин України не може почуватися в цілковитій безпеці. Розквіт бандитизму (в тому числі під патріотичними гаслами), наявність неконтрольованих мілітарних формувань, стали справжнім викликом національній безпеці», наголошується у документі.

Опозиційний блок закликав усі політичні партії, громадські організації консолідувати зусилля для запобігання «кримінальній революції» та якнайшвидшого «наведення порядку в Україні, відновлення дієздатності державних інститутів, забезпечення спокою, стабільності і гарантованої безпеки життя кожного громадянина».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...