Мінливий понеділок: Синоптики попередили українців про підступні сюрпризи негоди

На початку тижня у кількох регіонах очікуються невеликі грозові дощі.

Тиждень почнеться із дощів. Фото: соцмережі.

3 квітня у більшості регіонів України - без опадів, у західних і північних областях місцями невеликий дощ, можливі грози, передають Патріоти України.

Як повідомляє Укргідрометцентр, вітер переважно південно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 1-6° тепла, у північних та більшості західних областей 4-9°, вдень у південних, східних і Дніпропетровській області 15-20°, на решті територій 18-23°.

У Києві - без опадів, лише ввечері місцями невеликий дощ, можлива гроза; температура вночі 7-9° тепла, вдень 20-22°.

4 квітня у західних, північних і центральних областях України місцями очікуються невеликі грозові дощі, на решті територій - без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі очікується на рівні 4-10° тепла; вдень 14-19°, у південній половині країни (крім узбережжя морів) 20-25°.

У Києві очікуються невеликі грозові дощі. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 7-9°, вдень 16-18°.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...