Місце вбивства Аміни Окуєвої (фото, відео)

Місце розстрілу авто чеченських добровольців Аміни Окуєвої та Адама Осмаєва у Глевасі огорожено поліцією. Ведуться слідчі дії.

Автомобіль, в якому було розстріляно Окуєву та Осмаєва, знаходиться у 100 метрах від виставленого наразі поліцейського оцеплення, зазначають Патріоти України.

30 жовтня біля селища Глеваха Київської області невідомі відкрили вогонь по чеченським добровольцям Аміні Окуєвій та Адаму Осмаєву. Окуєва загинула, Осмаєва поранено.

Попередній замах на Осмаєва та Окуєву мав місце 1 червня на Подолі у Києві. Тоді Окуєва зуміла нейтралізувати й поранити нападника.

Джерело

Як вибрати пароочисник для дому

вівторок, 24 вересень 2024, 17:19

В сучасній оселі з'являється все більше техніки, яка суттєво полегшує щоденне прибирання. Очищення поверхонь без використання хімічних засобів стає можливим завдяки пароочиснику. Ефективний у боротьбі з брудом, мікробами та пилом, прилад чудово підходи...

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...