Місцеві "бандерівці" нагадали про себе? У Судаку зруйнували пам'ятник Леніну (фото)

Окупаційна "адміністрація" міста вже пообіцяла відновити пам'ятник.

Невідомі зруйнували пам'ятник Леніну у Судаку. Фото: sudak.me.

У ніч на 21 жовтня 2016 року невідомі зруйнували пам'ятник Леніну, встановлений у міському саду Судака. Про це повідомляє видання "Судак.me", передають Патріоти України.

В даний час на місці проводять слідчі заходи. Окупаційна "адміністрація" міста вже пообіцяла відновити пам'ятник. Начальник відділу інформації і громадських зв'язків МВС окупованого Криму Ольга Кондрашова повідомила, що поліція почала пошук причетних, пише ТАСС. "Даний факт прийнято до провадження співробітниками МВС. Проводяться перевірочні заходи, за підсумками яких буде визначено кваліфікацію: або пошкодження майна, або вандалізм", - сказала вона.

Пам'ятник був встановлений в Судаку в 1930 році. У період Другої світової війни був зруйнований, в 1955 році його відновили, а в 1969 році його було поставлено на облік як пам'ятку історії та монументального мистецтва.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...