Міцна на голову і на язик нардеп Чорновол назвала перших добровольців АТО психічно хворими людьми (відео)

Нардеп виступає проти закону, який визнавав би добровольців учасниками бойових дій.

Тетяна Чорновол. Фото: svitske.1plus1.ua.

Депутат Верховної Ради Тетяна Чорновол заявила, що в першій хвилі мобілізації на фронт їхали психічно хворі люди, які сприймали війну, як сафарі, передають Патріоти України з посиланням на ukranews.com.

За словами Чорновіл, вона виступає проти закону, який визнавав би добровольців учасниками бойових дій, оскільки "він абсолютно популістським". Така позиція депутата дуже здивувала бійців.

"Ау, первый состав батальона "Донбасс"! Черные человечеки, вы это слышали?!Оказывается, большинство из нас психически больные и выезжали в АТО на сафари, а не воевать... Тем, кто сидел зимой в окопах, оказывается, можно давать статус участника боевых действий - он воевал, а тем из нас, кто погиб и стал инвалидом до того как был оформлен — НЕТ! И это говорит вдова участника АТО, бойца добровольческого батальона, погибшего при исполнении воинского долга!", — написав у Фейсбуці командир взводу в батальйоні "Донбас" Дмитро Бабкін.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...