Мітингарі РПС порушили "безалкогольну" умову користування приміщенням "Азова" (відео)

Куди пішли люди, яких не пустили в молодіжний центр, "Азову" невідомо.

Ілюстрація:antikor.com.ua

В "Азові" заявляють, що представники Революційних правих сил (РПС) порушили "безалкогольні" умови користування їх приміщенням. Про це телеканалу 112 Україна розповів представник громадського корпусу "Азов" Назар Кравченко, зазначають Патріоти України.

Він зазначив, що приміщення молодіжного центру вони надали в користування на прохання Міноборони та громадськості, щоб був звільнений готель "Козацький", який знаходиться на балансі Міноборони.

"Ми погодилися їм надати, але за однієї умови, що там не буде п'яних і з алкоголем, і будуть люди без зброї. Люди проходили, і незабаром почалася словесна перепалка, тому що був чийсь побратим, але у нього було чути запах алкоголю, і ми його не пустили.

Вони почали, так скажемо, обурюватися, чому їх побратима не пускають, хоча він з перегаром, після цього вони залишили приміщення", - розповів Кравченко.

При цьому він зазначив, що не знає, куди пішли люди, але вони отримали телефонний дзвінок від "якогось Сергія", який наказав не показувати рюкзаки для перевірки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...