"Мізки були розкидані по асфальту": В Миколаєві водій вантажівки розчавив голову пішоходу та зник (фото 16+)

Як розповіли поліцейським свідки, чоловіка збила вантажівка, не виключено, «ЗІЛ» з термобудкою.

У Миколаєві сталася страшна ДТП. Фото: соцмережі.

Увечері в суботу, 25 лютого, в Миколаєві імовірно вантажний автомобіль на смерть збив пішохода і зник з місця події. Про це повідомляють Новини-Н, передають Патріоти України.

Як повідомляє видання, ДТП сталося на вулиці Гагаріна - об'їзній дорозі в Корабельному районі. Про лежаче посеред дороги тіло людини в поліцію повідомили місцеві жителі. Прибулі на місце події патрульні виявили на дорозі тіло чоловіка 60-65 років без ознак життя.

«У нещасного був розчавлений череп, фрагменти мозкової речовини розкидані навколо по асфальту. Як розповіли поліцейським свідки, чоловіка збила вантажівка, не виключено, «ЗІЛ» з термобудкою. Після скоєння ДТП автомобіль, не зупиняючись, зник з місця події», - пише видання.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...